Janne Magnesen

Jeg heter Janne Magnesen . Hund har vært en del av hele mitt voksne liv, men det var først da vi hentet hunden vi har i dag at jeg oppdaget at ikke alle hunder oppfører seg slik vi forventer. Etter å ha hatt vår kjære Spike med på valpekurs, unghund, sporkurs og passeringskurs ble han bare vanskeligere å hanskes med. Bjeffing, utagering, stress, trekking i bånd, ressursforsvar og mye annet. Dette førte meg tilbake til skolebenken hvor jeg nå er ferdig med 1,5 års utdannelse som hundetrener med fokus på atferd. Jeg har også vært så heldig gjennom denne perioden å få delta på flere tilleggskurs i inn- og utland. 

Nå som jeg har opparbeidet masse ny kunnskap vil jeg bruke denne til å hjelpe andre som også har utfordringer med sitt hundehold. Det er du selv som avgjør hva som er utfordrende for deg.

 

Jeg er utdannet og sertifisert hundetrener med fokus på problemløsning og atferd. Utdannelsen ble tatt hos Innlandet Hundesenter. For tiden er tar jeg utdannelse hos Galen Theraphy Center.  

 

Jeg oppdaterer meg kontinuerlig, det er alltid noe nytt å lære og forskningen finner nye spennende saker som det er viktig å holde seg oppdatert på.

Jeg er medlem av PDTE som du kan lese mer om her:

https://www.pdte.eu/